Denné menu

Denné a víkendové menu podávame v čase od 11:00 do 15:00 hod.

Cena denného menu od 4,50 €, cena víkendového menu od 6,00€.

 

Ponuka na každý deň

  1. Hovädzí hamburger, hranolčeky, kečup, tatárska omáčka 5,00€ / 6,00€
  2. Vyprážaný bravčový rezeň, slovenský zemiakový šalát 5,00€ / 6,00€
  3. Hovädzí guláš, domáca parená knedľa, červená cibuľka 5,00€  / 6,00€
  4. Sviečková na smotane, domáca parená knedľa 5,00€ / 6,00€
  5. Vyprážaný syr, hranolčeky, tatárska omáčka, šalát 5,00€ / 6,00€

 

 

 

 

 

Nedeľa 12.1.2020

Polievka:

Slepačí vývar / Cesnaková krémová


Hl. jedlo:

  1. Kurací filet podávaný na dubákovom rizote, parmezán, baby špenát, čerstvá paradajka 6,00€
  2. Bravčová panenka obalená v slaninke, podávaná na dusenej kyslej kapuste, grilovaný údený syr,
  3. Pizza Sedliacka (paradajkový základ, klobáska, slanina, cibuľa, kukurica, feferóny, baranie rohy, vajíčko, syr) 6,00€
  4. Hovädzí steak Tenderloin sviečkovica (150g) podávaný na topinke, šampiňónová omáčka, americké zemiaky, miešaný šalát 10,00€

Dezert:

Nugátová mini šiška, šľahačka


Pondelok 13.1.2020

Polievka:

Slepačí vývar / Paradajková s kapustou / Šošovicová na kyslo s údeninou


Hl. jedlo:

  1. Vyprážaný kurací rezeň plnený cantaloupe melónom, prosciuttom a rukolou, americké zemiaky, šalát 5,00€ (tatárska omáčka k menu + 0,50 €)
  2. Kuracie rezance s hráškom, šampiňónmi a kukuricou v prírodnej omáčke, ryža, šalát 5,00€
  3. Bravčový perkelt s maslovými haluškami 5,00€
  4. Fusilli Tricolore s kúskami grilovaného lososa, lesnými hríbmi, sušenými paradajkami a olivami v smotanovej omáčke, parmezán 5,00€
  5. Palacinky s medovým mascarpone krémom a horúcim lesným ovocím, šľahačka 4,50€
  6. Pizza (paradajkový základ, saláma, baranie rohy, kukurica, syr) 5,00€

Dezert:

Ovocná štrúdlička


Utorok 14.1.2020

Polievka:

Hovädzí vývar / Pórová s vajíčkom / Bojnická fazuľová s párkom


Hl. jedlo:

  1. Záhorácke kuracie stehno pečené na zemiakoch, kyslej kapuste a slaninke, šalát 5,50€
  2. Mexický kurací Wrap v tortille, hranolčeky, salsa fajitas 5,00€
  3. Bravčový mletý rezeň so syrom niva, zemiaková kaša, šalát, kyslá uhorka 5,00€ (tatárska omáčka k menu +0,50 €)
  4. Veľký zemiak plnený bryndzou a slaninou, kyslá smotana, pažítka, šalát 4,50€
  5. Domáce ovocné tvarohové guľky vyváľané v sladkej strúhanke, poliate malinovo-višňovým čatní, šľahačka 4,50€
  6. Pizza (paradajkový základ, prosciutto, rukola, olivy, syr) 5,00€

Dezert:

Gimi oblátka


Streda 15.1.2020

Polievka:

Slepačí vývar / Rascová s vajíčkom / Zelerová krémová s restovanou šunkou


Hl. jedlo:

  1. Vyprážaný kurací rezeň plnený slaninkou, pórom a nivou, štuchané zemiaky s pažítkou, šalát 5,00€ (tatárska omáčka k menu + 0,50 €)
  2. Kuracie rezance „na Moravanke“ (kari, nakladaná cibuľka a kukurička), ryža, šalát 5,00€
  3. Pečená bravčová krkovička na dusenej bielej kapuste, domáca parená knedľa 5,00€
  4. Francúzske zemiaky s točenou salámou, kyslé uhorky, šalát 4,50€
  5. Ryžový nákyp s čučoriedkami a broskyňami, poliaty sirupom z lesného ovocia 4,50€
  6. Pizza (paradajkový základ, klobása, feferóny, paprika, syr) 5,00€

Dezert:

Mini mix cukríky


Štvrtok 16.1.2020

Polievka:

Hovädzí vývar / Zeleninový vývar s mrveničkou / Bryndzový demikát so  slaninkou


Hl. jedlo:

  1. Kurací filet podávaný (150g) na fazuľových lúskoch so slaninkou, pfeffer omáčka, domáce pečené zemiaky, šalát 6,00€
  2. Soté z vykosteného kuracieho stehna so smotanovou omáčkou z lesných hríbov, slovenská ryža, šalát 5,00€
  3. Plnená paprika v paradajkovej omáčke, parená knedľa 5,00€
  4. Vyprážaný brokolicovo-syrový špíz, varené zemiaky, šalát 4,50€ (tatárska omáčka k menu +0,50€)
  5. Domáce zemiakové slivkové gule, vyváľané v maku, maslo 4,50€
  6. Pizza (bolognesse omáčka, červená cibuľa, mozzarella) 5,00€

Dezert:

Kukuričné trubičky


Piatok 17.1.2020

Polievka:

Slepačí vývar / Hlivová so zemiakmi / Frankfurtská s párkom


Hl. jedlo:

  1. Kurací filet zapečený s paradajkou a mozzarellou, paradajková salsa, zemiakové medajlónky, šalát 5,00€
  2. Burgundské hovädzie líčka (červené víno, slivkový lekvár, čučoriedky), zemiakové pusinky, šalát 5,00€
  3. Vyprážaný syr plnený šunkou, varené zemiaky, šalát 5,00€ (tatárska omáčka k menu +0,50€)
  4. Fish and chips (smažená ryba so zemiakovými hranolčekmi), limetka, coleslaw šalát 5,00€ (tatárska omáčka k menu +0,50€)
  5. Domáce pečené buchty plnené višňovým džemom 4,50€
  6. Pizza (paradajkový základ, kuracie prsia, cibuľa, kukurica, slaninka, bbg omáčka, syr) 4,50€

Dezert:

Keksík


Nedeľa, 19.1.2020

Polievka:

Slepačí vývar / Kapustová


Hl. jedlo:

  1. Vyprážaný morčací „Cordon bleu“ (plnený šunkou a syrom), pečené zemiaky na tymiane, tatárska omáčka 6,00€
  2. Vykostené bravčové koleno podávané s kapustovými strapačkami, miska nakladanej zeleniny 6,00€
  3. Pizza Spinaci (paradajkový základ, kuracie prsia, špenát, vajíčko, syr) 6,00€
  4. STEAK MENU cena 10,00€ - Hovädzí Flank steak (200g) podávaný s rukolou, paradajkami a olivovým olejom, medovo-horčicová omáčka, korenené belgické plátky, cibuľové krúžky

Dezert:

Jabĺčko v župane, šľahačka