Denné menu

Denné menu podávame v čase od 11:00 do 14:00 hod.

Cena denného menu 5,00 € vrátane obalov.

Nedeľa, 5.4.2020

Polievka:

ZATVORENÉ


Hl. jedlo:


Dezert:


Pondelok 6.4.2020

Polievka:

Slepačí vývar / Francúzky zeleninový krém


Hl. jedlo:

  1. Vyprážaný kurací rezeň v syrovom cestíčku plnený parmskou šunkou, mozzarellou a sušenou paradajkou, tatárska omáčka, štuchané zemiaky 5,00€
  2. Hovädzie varené v kôprovej omáčke, domáca parená knedľa 5,00€
  3. Linguine v smotanovej omáčke s kuriatkami, sušenými paradajkami a olivami, parmezán 5,00€

Dezert:

Keksík


Utorok 7.4.2020

Polievka:

Slepačí vývar / Kulajda


Hl. jedlo:

  1. Kuracie soté v quattro 4-maggi omáčke s kukuricou, zemiakové krokety, šalát 5,00€
  2. Konfitované kačacie stehno na dusenej bielej kapuste, zemiakové lokše 6,00€
  3. Rizoto s lesnou hríbovou zmesou a baby špenátom, dochutené smotanou a bielym vínom, parmezán, šalát 5,00€

Dezert:

Keksík


Streda 8.4.2020

Polievka:

Slepačí vývar / Gulášová s feferónkou


Hl. jedlo:

  1. Vyprážaný kurací rezeň plnený slaninkou a údeným syrom, cesnaková majonéza, domáce pečené zemiaky 5,00€
  2. Grilovaná bravčová panenka na grilovanej cukete, domáce cibuľové čatní, zemiakové rosty, šalát 6,00€
  3. Bryndzové halušky so slaninkou, jarná cibuľka 5,00€

Dezert:

Lízatko


Štvrtok 9.4.2020

Polievka:

Slepačí vývar / Dubáková krémová


Hl. jedlo:

  1. Kurací filet zapečený so šunkou, broskyňou a syrom, ryža, šalát 5,00€
  2. Grilované bravčové kotlety z mladého prasiatka podávané na dusenej bielej kapuste, domáce zemiakové knedle 5,00€
  3. Indické zeleninovo-ryžové karbanátky s jemnou kari omáčkou, zemiaková kaša, šalát 5,00€

Dezert:

Keksík


Piatok 10.4.2020

Polievka:

ZATVORENÉ


Hl. jedlo:


Dezert:


Nedeľa 12.4.2020

Polievka:

ZATVORENE


Hl. jedlo:


Dezert: